Dromen vangen voor een kindvriendelijke toekomst

Deel jij mee de bevraging voor een kindvriendelijke toekomst?Je mag onderstaande tekst daar zeker voor gebruiken. Ook de foto kan je inzetten, bv. bij een post op Facebook of in je nieuwsbrief.

De bevraging loopt nog tot en met 30 april 2021.

Samen vangen we dromen voor een kindvriendelijke toekomst!

100 jaar Gezinsbond is een gelegenheid om vooruit te kijken en te dromen. Van een kindvriendelijke samenleving bijvoorbeeld. Deze bevraging (die tot stand kwam met de steun van het Agentschap Opgroeien van de Vlaamse Overheid) peilt naar jouw toekomstwensen en prioriteiten om een kindvriendelijke samenleving te realiseren. We zoeken samen naar wat nodig is om een kind gezond en veilig te kunnen opvoeden.

De grote thema’s in deze bevraging zijn gezond opvoeden, duurzaam leven en kinderen in openbare ruimte en verkeer. Dit is slechts een selectie, maar wel een belangrijk deel van de kindvriendelijke puzzel. Natuurlijk heeft de Gezinsbond over deze thema’s een standpunt. Maar in deze bevraging van zo’n 15 minuten willen we breder denken en, los van die visie, peilen naar jullie toekomstvisie: waar willen we in 2030 staan?

Benieuwd naar jullie ideeën en visie!

https://bevraging100jaar.gezinsbond.be