Feestmaand oktober 2021 - 100 jaar Gezinsbond

In oktober 2021 zetten we de spotlight van 100 jaar Gezinsbond op onze afdelingen, met een heuse feestmaand! Ook jouw afdeling is uitgenodigd om iets op touw te zetten.

Wat willen we bereiken?

Dat alle gezinnen in Vlaanderen tijdens de oktobermaand iets horen van de Gezinsbond.  Beter nog, dat ze aangemoedigd worden om deel te nemen aan een activiteit of actie.

Hoe?

Door op zo veel mogelijk plaatsen een activiteit te organiseren waar iedereen kan deelnemen, waar het plezant is om te zijn en andere gezinnen te ontmoeten.

En corona dan?

We geloven dat de opgestelde vaccinatieplannen in ons voordeel zullen werken. Na de zomer zou zo goed als iedereen zijn spuitje gehad hebben en hoeven we dus niet meer aan al die regels te voldoen om samen te komen. Voor de zekerheid bouwen we ‘plan B’ in waar dit kan. We houden dit nog even achter de hand voor als het nodig is, maar roepen op om nu je activiteit te plannen alsof corona niet bestaat.

Deadline 15 mei 2021

Tegen 15 mei kennen we graag jouw plan. Voeg je activiteit in op en zet er – voor de zekerheid – ook bij dat dit jouw activiteit n.a.v. 100 jaar Gezinsbond is. We weten graag ruim voor de zomer wat er allemaal op het programma staat zodat we dit ook ruim kunnen verspreiden.

Brochure (bij)bestellen? Neem snel contact op met je regio/gewest, zij doen de bijbestellingen. Opgelet: deadline is 15/05/2021!