Een feestmagazine voor de feestmaand

Om onze feestmaand bekend te maken verschijnt er een feestmagazine van 16 pagina’s in het oktobernummer van De Bond, concreet valt dat op 29 september in de brievenbus van onze leden. Dat wil ook zeggen dat de feestactiviteiten daarin regionaal vermeld zullen worden. Dit kan versterkend werken en ook gezinnen uit buurafdelingen naar jouw activiteit lokken.

Naast het activiteitenaanbod zijn er zes pagina’s met getuigenissen van vrijwilligers en gezinnen over het aanbod in je afdeling. Denk tweedehandbeurs, kinderoppasdienst, ontmoeting, sparen en vooral veel enthousiasme. Je kan dit onderdeel van het feestmagazine hier bekijken.

Via het feestmagazine bereik je (misschien) een ander publiek

Afdelingen die een bestelling plaatsten, kunnen het feestmagazine gericht verspreiden bij gezinnen die geen lid (meer) zijn. Hiermee maak je de algemene basiswerking in afdelingen bekend en kan je ook niet-leden uitnodigen voor een activiteit. Een hernieuwde kennismaking kan tot meer leiden, heet hen dan ook bijzonder welkom op jouw activiteit.

Opgelet, het inkijkexemplaar dat je hier ziet heeft een lage fotokwaliteit om downloadbaar te zijn voor iedereen. Het echte magazine heeft uiteraard mooie, scherpe foto’s.

Tip: je kan op het magazine een sticker plakken met de boodschap ‘Ook in *naam gemeente* is er een feestactiviteit. Kijk snel in de middenkatern voor meer info’. Zo personaliseer je het magazine én leid je extra mensen naar je activiteit.