De Grote Gezinsquiz

Ben je met je afdeling op zoek naar een toffe gezinsactiviteit? Misschien is een quiz wel iets voor jullie! Samen met De Quizfabriek ontwikkelt de Gezinsbond een exclusieve quiz – volledig op maat van gezinnen. Geen grote kennisvragen waarop alleen geleerden het antwoord weten, maar een toffe afwisseling van ludieke weetjes, duels, raadsels, gokvragen… Zo bezorg je de gezinnen uit jouw buurt ongetwijfeld een legendarische avond of namiddag!

De Grote Gezinsquiz is gericht op gezinnen met kinderen in de lagere school en leent zich ideaal als invulling voor een gezinsactiviteit in oktober 2021, de feestmaand voor 100 jaar Gezinsbond.

Op papier of digitaal

Een leuke set vragen – ludiek, afwisselend en met voor elk wat wils – dat is het uitgangspunt. Als afdeling kies je zelf hoe je met deze vragenset aan de slag wil gaan.

  • Papieren quiz (gratis):De klassieke zaalquiz zoals we hem allemaal kennen. Er zijn verschillende rondes vragen die worden gepresenteerd, er wordt door de gezinnen individueel in kleine groepjes en op papier geantwoord. De score wordt bijgehouden door een jury. Jong en oud, ieder gezinslid moet zijn steentje bijdragen om de quiz te winnen!
  • Digitale quiz (€ 150)
    Zoek je een zaalquiz met een extraatje voor je gezinnen? Een digitale quiz levert wat extra toeters en bellen, maakt het interactiever en geeft meer beleving bij de deelnemers! (En minder telwerk voor jezelf…)
    Het blijft een zaalquiz. Er zijn nog steeds verschillende rondes vragen, en gezinnen strijden nog steeds tegen elkaar. Het grote verschil? Bij deze digitale quiz gebruik je de software van de Quizfabriek voor de uitvoering. Gezinnen antwoorden niet op papier, maar op een eigen tablet/smartphone (ze krijgen hiervoor een spelcode) en alle scores worden automatisch bijgehouden.

Aanvragen?

Begint het al te kriebelen om de Grote Gezinsquiz te organiseren? Top!

  • Download hier de uitgebreide infofiche
  • Geef je activiteit voor de Feestmaand voor 15 mei 2021 in via Activiteitenbeheer.
  • Wil je de quiz bestellen (papier of digitaal)? Laat het ons dan ook weten via dit aanvraagformulier:  https://forms.gle/DLhM3WmxALE7Sb7g7
  • De downloads voor de quiz zullen in augustus beschikbaar zijn, de laatste items worden nu afgewerkt.

Download hier de uitgebreide infofiche, in Word of in pdf-formaat.